GHÍ

Ghí - zázrak z Indie 
Podle tohoto receptu

GHÍ


5 komentářů:

  1. To je tak krásně zlaté! V Kršnově vegetariánské kuchařce jsem se dočetla, že vydrží tak měsíc i bez lednice, protože nežlukne. Jak ho tedy skladujete prosím?

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ghí v chladné chodbě. A děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jsem si pamatovala ze svých dívčích let...mamka dělávala přepuštěné máslo vždycky před vánocemi a pak jsme na něm smažili ryby,já přepouštím máslo v průběhu celého roku, podle potřeby...a vydrží třeba i tři měsíce.

    OdpovědětVymazat
  4. My jsme začali před lety vařit ghí pro obchody zdravé výživy a to nepovedené ghí dáváme stranou. Vypadá to že to teoreticky vydrží i těch 100 let:) Nic se tomu neděje.

    OdpovědětVymazat