JABLEČNÝ KOLÁČ SE SIROBEM

Vynikající zdravý koláč, 100% vegan
Umeleme nebo rozmixujeme 150 g vlašských ořechů a 150 g ovesných vloček, smícháme je se 150 g pohankové mouky, 30 g kokosového oleje a 60 g řepného sirobu. Rukou zpracujeme drobenku, jejíž jednu třetinu natlačíme do vymaštěného menšího plechu nebo zapékací formy. Uvaříme puding z 500 ml sojového mléka, jednoho sáčku vanilkového pudingového prášku a lžíce sirobu a potřeme jím drobenkový základ. Na puding rozložíme 6 nahrubo i se slupkou nastrouhaných jablek a navrch dáme zbytek drobenky. Rukou přitlačíme a pečeme na 170 stupňů 40 minut. Je lepší nechat koláč trochu odležet, aby se spojily jednotlivé vrstvy.


více TADY

Žádné komentáře:

Okomentovat