FAZOLOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM

V míse promícháme 400 g červených a 400 g bílých uvařených fazolí. Já jsem protentokrát použila konzervované, ale je samosebou lépe uvařit si čerstvé. Přidáme velkou červenou cibuli, nakrájenou na kostičky, 350 g přepůlených cherry rajčátek, svazek pokrájené petrželky (ještě lépe koriandrové nati, která se u nás na venkově neprodává) a lžičku čerstvě podrceného kmínu. Avokádo zbavíme slupky a pecky a rozmačkáme je vidličkou, smícháme se lžičkou ostré dijonské hořčice, 1 lžící rýžového sirupu, 1 lžící umeocta a lžičkou tamari. Dresink promícháme s fazolemi a nakonec vmícháme dvě pokrájená, natvrdo uvařená vajíčka. Jíme s domácím kváskovým chlebem 


více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat