SVĚŽÍ CRUMBLE S JAHODOVÝM KRÉMEM

Rozpustíme 60 g kokosového oleje a promícháme jej s 25 g (3 lžícemi) rýžového sirupu. Přidáme 100 g ovesných vloček a 100 g nahrubo nasekaných mandlí. Vložíme do pekáčku a pečeme deset minut při 180 stupních. Dvě třetiny křupavé směsi nasypeme do vymaštěné koláčové formy, uhladíme a potřeme krémem: Rozmixujeme dohladka 120 g kešu oříšků, 160 g jahod, 2 banány, 5 lžic rýžového sirupu a dva sáčky škrobového ztužovače šlehačky (vyrábí třeba Vitana). Povrch posypeme zbytkem směsi a necháme přes noc odležet v chladu. Sice nevypadá jako designový šampión, ale chuť to bohatě vyvažuje.


více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat