LETNÍ OKURKOVÁ LIMONÁDA

Dohladka rozmixujeme salátovou okurku i se slupkou, svazek máty peprné, šťávu z jednoho velkého citrónu a tři lžíce sušené třtinové šťávy. Přelijeme do lahve nebo sklenice a dáme do chladničky. Z tohoto množství uděláme až pět velkých třílitrových džbánů limonády: naředíme základ sodovkou nebo ledovou vodou, promícháme, vhodíme plátky bio citrónu, plátky okurky a několik lístků máty. V létě je úžasně osvěžující.



více ZDE

5 komentářů:

  1. Dobrý den, včera jsem limonádu vyzkoušela..je úžasná! Neměla jsem sušenou třtinovou šťávu, tak jsem dala agáve sirup. Moc děkuji za skvělý tip. Mějte se krásně

    OdpovědětVymazat
  2. Skvele to vyzera, prave to robim, len netusim, ci do toho pridat aj vodu pri mixovani alebo "nasucho". Davam aj vodu, netusim ale, ci robim dobre ... Dakujem za radu!

    OdpovědětVymazat